Sjå kva nokre av kundane våre seier om oss.

Vi er veldig opptekne av kvalitet i vårt arbeid og kunden si tilfredsheit, både under og etter utført arbeid. Her er nokre kundar si tilbakemelding etter ferdigstilling av prosjekt. 

 

Muring av natursteinmur. Ca. 1 meter høg og 10-11 meter lang. Fint resultat av ferdig mur. Viktig at det på forhånd avtales riktig størrelse på stein. Godt fornøyd med arbeid og med avtalt pris. Anbefales.
— Nils Inge Nybø
 
Meget godt arbeid. Møttepå vansker underveis, kom med ny løsning etter god forklaring, og utførte arbeidet på en fin måte. til avtalt ny pris. Raskt utført
— Edvard Leinslie
 
Firmaet var veldig god på å gi rask tilbakemelding hvis det var noe man lurte på. De var også lette å ha en bra dialog med.De gjorde alt de skulle på en Tilfredstillende måte.
— Hans Erik Brændeland
 
Jeg anbefaler absolutt Urke Maskin. Godt utført jobb med dreneringen og isoleringen utvendig mot grunn. Kontaktpersonen Jan-Lennart var meget hyggelig og samarbeide med under hele prosessen - arbeiderne som utførte selve jobben var hyggelige og profesjonelle. Prisen er absolutt konkurransedyktig, maskinparken er «up to date» og arbeidet vart utført når det skulle. Anbefales!
— Roger Liavåg
 
Godt arbeid. Oppfølgings telefon for å høre om vi var fornøyd med arbeidet, og om alt var greit etter at jobben var ferdigstilt.
— Tore Vederhus
 
God kommunikasjon hele vegen - punktlig, raskt og nøye utført.
— Christer Jensen